Počeo dugo očekivani Tjedan restorana: Zagreb ima odličnu ponudu – provjerite lokacije, akcije i jelovnike

Berislava Picek / CROPIX

Odlična hrana za malo novaca očekuje vas i na ovogodišnjem, dugo očekivanom, Tjednu restorana koji traje od 11. do 20. listopada 2019. godine.

Tjedan restorana promotivna je akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu.

Tradicija se nastavlja, za 100 kuna moći ćete probati što nude renomirani, ali i novi restorani na zagrebačkoj gastronomskoj karti dok ćete večeru platiti 100 ili 125 kuna. U svakom restoranu čeka vas slijed od tri jela, a ni čašica dobrog vina nije isključena.

Ovogodišnja je novost mogućnost osvajanja ručka ili večere za dvoje u restoranu po vašem izboru! Naime, samo slikajte hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana, slike označite s hashtag #TRklik, napišite naziv restorana i naziv jela. Što više slikate to su veće šanse da osvojite nagradu.

Popis zagrebačkih restorana koji sudjeluju u akciji, njihove pogodnosti i jelovnike, možete pogledati ovdje.


Komentari

loading...