PAŠTA MAŠTA JE TJESTENINA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: Evo kako do besplatne pašte na Trgu bana Josipa Jelačića (FOTO)

Facebook - Pašta Mašta

Doza hrabrosti, puno ljubavi i mašte u spoju s tradicijom, recept je to iza kojega stoji hrvatska tvornica tjestenine Pašta Mašta.

Nije to obična tjestenina kakvu možete sresti u svakom supermarketu! Iza ovog unikatnog hrvatskoga proizvoda krije se paleta različitih okusa čija je baza domaće brašno. Da je ponuda raznolika, ali i kreativna te da prate suvremene trendove svjedoče vrste brašna od kojih se pomno kreira svaka vrećica Pašte Mašte.

Za one sklone tradicionalnim okusima tu su proizvodi od klasičnog, pšeničnog brašna. Gurmanska nepca koja prate trendove suvremene prehrane iskušati mogu bezglutensku tjesteninu. Pašta Mašta pobrinula se i za to da niti jedan ukus ne ostane zakinut pa osim raznih vrsta brašna svojim konzumentima nude i razne okuse tjestenine koja se priprema na kalupima od bronce što proizvodu daje starinski “štih”.

13320794_1604300126565673_13438165503686898_o
Facebook -Pašta Mašta

“Za sada u ponudi imamo Slavonske reznace sa svježim jajima, Slavonske reznace za juhu sa svježim jajima, Integralne rezance sa svježim jajima, i tjesteninu koja je apsolutni hit kod vegana i vegetarijanaca Zelene rezance sa špinatom, Zelene pužiće sa špinatom, Vruće rezance sa chilijem, te Bučine rezance”, otkrili su nam iz Pašte Mašte.

13458606_1612633075732378_8952159586359128434_o

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Paštu Maštu koja vas otima od užurbanog načina života i vraća u djetinjstvo kada su naše bake brižno mijesile tijesto, već ste imali prilike sresti u Kauflandovim i Intersparovim trgovinama, a da bi ih upoznali bolje i iz prve ruke u četvrtak i petak posjetite Paviljon broj 7 na Trgu bana Jelačića gdje će svoje proizvode predstaviti u sklopu akcije Kupujmo Hrvatsko.[/box]

>>> KUPUJMO HRVATSKO! Kupovinom domaćih proizvoda podupire se hrvatsko gospodarstvo i čuvaju radna mjesta

Jedinstven dizajn lako ćete prepoznati

Pitate se kako ih prepoznati? Osim što se pašte proizvedene u Dugom selu razlikuju po okusu, razlikuju se i po dizajnu koji podsjeća na malene kućice, dok im kockasti uzorak daje dašak tradicije, i što je najbolje ovaj proizvod bez prirodnih boja i dodataka nije skriven u ambalažu već je vidljiv.

“Ne skrivamo ga, nemamo razloga za skrivanje, ponosimo se njime”, zaključuju iz Pašte Mašte.

Pašta Mašta čeka 20 sretnika

Za čitatelje portala Zagreb.info pripremili su ekskluzivno darivanje.

Naime, prvih 20 čitatelja Zagreb.infa koji se jave u inboks Pašte Mašte i kažu da su pročitali ovaj članak dobivaju po jednu vrećicu tjestenine po izboru, za koju je dovoljno prošetati do njihova štanda na glavnom zagrebačkom trgu.

Sretno! :)


Komentari