Ovo su omiljene zagrebačke lokacije za pojesti sendvič

Screenshot:Googlemaps

Omiljene lokacije na kojima uvijek možete pojesti dobar sendvič.

Bilo da se radi o obroku prije i poslije posla ili izvoru energije nakon izlaska, svatko ima svoju omiljenu lokaciju za koju tvrdi da ima najbolje sendviče.

Klasični sendvič, hamburger, cheeseburger ili pohana piletina, samo su neki od vrsta sendviča a danas je baš njihov dan. Donosimo popis omiljenih lokacija gdje građani vole pojesti sendvič.

Pingvin

Već kultna prodavaonica sendviča Pingvin, nalazi se u ulici Nikole Tesle 7. Radno vrijeme u sitnim noćnim satima mnogima je spas jer nakon izlaska svrate upravo ovdje. Za veliki broj građana, Pingvin je posljednja postaja prije nego se upute kućama na spavanje.

Screenshot:Googlemaps
Screenshot:Googlemaps

Bistro Dolac

Na samom Dolcu, noćni grill bar Dolac radi od 0 – 24. Upravo iz tog razloga našao se na popisu omiljenih lokacija. U svako doba dana i noći, ovdje možete pojesti dobar sendvič.

Screenshot: Googlemaps
Screenshot: Googlemaps

Sandwich bar Fresh – Kod tete

Teta “anđeo” Draženka Salamon s okretišta Savski most, žena s najljepšim osmijehom, bila je poznato lice iza sendvič bara Fresh kod tete. Prije nekoliko godina u čast simpatičnoj teti na Facebooku je nastala i stranice Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta

Obožavana teta više nije s nama a mnogima je obilježila mladost. Sve je pozdravljala s ‘Hvala, anđele, dođi mi i opet’, nije štedila na prilozima, a njezini su sendviči bili ogromni, najjeftiniji i najbolji! Ako netko ne bi imao novca, sendvič bi mu dala besplatno ‘da ne ide doma gladan’. Pravila ih je s dušom, a kupcima ih pružala s osmijehom. Danas sandwich bar Fresh kod tete ima dvije poslovnice, a ispred njih se uvijek nalaze veliki redovi vjernih obožavatelja sendviča.

kod tete

Dežman Bar

Za one koji više vole sjesti i pojesti sendvič, omiljeno mjesto je Dežman bar na adresi Dežmanova 3. Dežman Bar je mjesto u kojem je često nemoguće naći mjesto, što potvrđuje njihovu odličnu uslugu i ponudu koju nude.
Ponuda im je bogata ali naravno, sendviči su posebno slasni.
Facebook/Dežman bar
Facebook/Dežman bar

Bonita

Još jedno top odredište za sendviče nalazi se na Cvjetnom trgu. Stolovi su uvijek puni a sendviči su jako slasni. Bonita radi svaki dan od 7 do 2 ujutro.

FOTO: Bonita / Facebook
FOTO: Bonita / Facebook

Postoje još brojne prodavaonice sendviča koje su mnogima usputna stanica te nezaobilazna postaja prije polaska kući. Bilo da se radi o prodavačima, okusu sendviča ili maloj kvartovskoj prodavaonici koja ima svoju dušu, svaka ima ono nešto što privlači stalne goste.

Koje su vaše omiljene prodavaonice sendviča? Pišite nam na [email protected]

Komentari

Komentari