Odabrali Zagrepčani: Na ovim mjestima kušat ćete najfinije tortilje u gradu

Instagram

Sama pomisao na tortilje asocira na toplinu, šarenilo boja i punoću okusa.

Posljednjih godina meksičke tortilje sve su popularniji zalogaj. Ako do sada još niste kušali one najfinije, vrijeme je da vas uputimo u najbolje lokacije u Zagrebu na kojima ćete uživati u ovoj ukusnoj deliciji.

 Mex Cantina, Savska cesta 

Ovaj meksički restoran smjestio se u centru grada u Savskoj cesti tik do tramvajske stanice. Nudi široku paletu dobrih okusa, vrhunsku meksičku hranu i piće u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi.

tortilje

Njihove tortilje vas svojim izgledom i šarenim bojama mame da ih što prije zagrizete.

“Redoviti sam gost, što samo po sebi govori da mi se ovdje sviđa hrana i da sam zadovoljan njihovim tortiljama. Nekoliko puta tjedno njihov sam gost.” jedan je od komentara.

Berubambi, Jurja Žeravića 

Bistro i pizzeria Berubambi nudi vam pregršt različitih jela među kojima su i neizostavne tortilje. Iako većina ljudi koristi dostavu, vi se možete uputiti na jednu od ove dvije lokacije i uživati u meksičkom ambijentu.

10012783_633949823366447_4121112107785435506_o

Ove ukusne tortilje punjene su sirom, paniranim pilećim prutićima, majonezom i sezonskom salatom prelivene blagim ili ljutim umakom.

“Definitivno najfinije u gradu. Božanstven umak i okus koji osvaja. Ne mogu ih se zasititi.”, kaže Zagrepčanka zaljubljena u njihove tortilje.

Pani, Maksimirska

Pani je Zagrepčane osvojio svojim burritom i šarenim limunadama.

Njihove delicije redovito krase Instagram profile gradskih gurmana, a ove atraktivne fotografije proširile su dobar glas o Paniju uspješnije nego marketinške aktivnosti.

14610880_1196358357101609_4887525805075360456_n
Facebook

U Paniju su najpopularnije tortilje po uzoru na meksičku kuhinju, burritosi i quesadille, a možete birati između  6 okusa i tri veličine te između piletine i govedine. Imaju i široku paletu umaka od senfa i meda, curryja, poznatog cezar umaka, aioli umaka te mnogih drugih.

Hvala im što postoje. Njihova prefina jela i šarene limunade jednostavno mame osmijeh na lice. Volim Pani!” kaže jedna Zagrepčanka, ljubiteljica ponude iz Panija.

California Burrito, Masarykova

California Burrito prvi je hrvatski burrito bar, a kako navode sami, cilj im je promocija opuštenog i pozitivnog surferskog pogleda na život s naglaskom na ukusnu i brzo pripremljenu hranu.

Facebook
Facebook

Možete birati između piletine i svinjetine, a meso se peče pred gostima. Garnira se rižom s limunovim sokom, crnim grahom i povrćem po izboru te se zamata u tortilje, ili poslužuje u zdjelama, a možete birati između tri ljutine umaka.

“Meso je ukusno pripremljeno, a povrće je svježe. Ukusno i zadovoljavajuće porcije.” jedan je od komentara zadovoljnih posjetitelja.

Ukoliko volite meksičku hranu i popularne tortilje, kušajte ih na jednoj od ovih lokacija. Vjerujemo da vas okusi i šarenilo neće razočarati.

Dobar tek!


Komentari