NOVO HIT MJESTO U GRADU! Beer&Burger Bar Mrav nudi samo najbolja jela i pića koja nikako ne želite propustiti

Foto: PR

Ime novog mjesta za sve ljubitelje dobre hrane, ali i pića želite zapamtiti. Radi se o Beer & Burger Baru Mrav, a adresa je Avenija Dubrovnik 15.

Ako se ne volite orijentirati po kućnim brojevima, objasnit ćemo vam jednostavnije – lokacija na kojoj ga možete naći je Paviljon 12 Zagrebačkog velesajma.

Nakon ulaza s Avenije Dubrovnik dođete na parkiralište s južne strane Velesajma, a lokal se nalazi s desne strane nakon stotinjak metara, pored ulaza u salon namještaja.

Ovo cool mjesto je potpuno novo na zagrebačkoj sceni i otvoreno je 11. ožujka ove godine. U ponudi imaju samo najslasnija jela, a ni izbor pića vas neće ostaviti ravnodušnima.

Foto: PR

U svojim burgerima ekipa iz Beer & Burger Bara Mrav koristi miks chucka i flanka 100% baby beef hrvatske junetine uzgojene na hrvatskim farmama hranom s hrvatskih polja.

Od hrane se ističu:
Baš Naš: Brioche pecivo, 180g junetine iz hrvatskog uzgoja, jaje na oko iz domaćeg uzgoja, iceberg salata, bijelo zelje, karamelizirani luk, čips od tartufa, krema od tartufa, bijeli umak. (52kn)

Foto: PR

Veggie State of Mind: Brioche pecivo, Garden Gourmet veggie pljeskavica, iceberg salata, rajčica, luk, karamelizirani luk, guacamole krema, BBQ umak. (55kn)

Foto: PR

Uz to nude i odličnu tortilju s mariniranom piletinom i Philly Cheese Steak s odležanim ribeye steakom i topljenim švicarskim Raclette sirom. (Tortilja s pieltinom: 38kn, Philly Cheese Steak: 55kn)

Foto: PR

Ponuda pommesa je raznolika: nude Pommes Frites Lađice (15kn), Pommes Frites od Batata (19kn), kao i Krumpire s topljenim švicarskim sirom Raclette i začinima (25kn).

Često nude i burgere koji nisu na regularnom meniju već su dio posebne ponude određenim danima, kao na primjer Tuna burger petkom po cijeni od 65kn.

Foto: PR

Od pića imaju čak 6 vrsta točenih craft piva (Craft pivovara Zeppelin). Lokal nema dostavu, ali ima telefon na koji se može naručiti klopa koju onda kupac može sam pokupiti u restoranu. Broj za narudžbe je 099 514 3117. Nađite Beer & Burger Bar Mrav na Instagramu i Facebooku, uživajte u predivnim fotkama interijera i hrane, te ih posjetite što prije u njihovom ugodnom prostoru na Velesajmu.


Komentari