Napokon! Zagreb dobio novu gastro lokaciju, a delicije iz njihove ponude zasigurno još niste kušali

Bagel & Lobster Barr,

Ekipa iz bivšeg Taco & Burger Barra, odlučili su Zagrepčanima ponuditi nešto novo. Naime,  Marin Medak i Rougemarin ovu su lokaciju pretvorili u Bagel & Lobster Barr, a kao što i samo ime govori njihova ponuda leži na bagelu i hlapu i primamljivim kombinacijama.

“U našem zamjesu koristimo mješavinu od dva vrhunska brašna s visokim udjelom proteina (13%) i vlastiti prirodni kvas od grožđa i integralnog brašna što bagel pecivima daje jedinstven okus i aromu. Peciva se rade na tradicionalan način što podrazumijeva ručno motanje i kuhanje u vodi prije pečenja zbog čega imaju specifičnu strukturu i koricu,” otkrili su medijima.

Na jelovniku će nuditi doručak s bagel pecivima posipanima soli, sezamom, češnjakom, makom i drugim začinima, a u kombinaciji s namazima poput namaza od lososa, maslaca, sira..

Za ručak i večeru kod njih ćete moži kušati bagel peciva s crème fraîche sirom i mariniranim lososom s citrusima, ili pak bagel sendviče – roastbeef s zapečenom brokulom i cheddar sirom, prosciutto cotto & brie sir sa chutneyem od kruške i grožđica, vege verzija s mozzarellom i povrćem…

U ponudu su uvrstili i jela od hlap, a uz hlap s grilla, moći ćete naručiti i i lobster roll u domaćem brioche pecivu s japanskom majonezom i bisque maslacem, te kroketi od hlapa, riže i mozzarelle di bufala s tapenadom od maslina i japanskom majonezom…

Bagel & Lobster Barr ponosi se i vinskom kartom, koktelima, ali i osvježavajućom infuziranom vodom.

 

 

 

 


Komentari