McFlurry Kraš Napolitanke: Veliki povratak kremastog sladoleda s hrskavim vaflom

Kada se hrskavi komadići Kraš Napolitanki nađu u kremastoj teksturi sladoleda McFlurry ili u osvježavajućem McSundaeu, kombinacija je to kojoj je teško odoljeti.

Sladoled McFlurry Kraš Napolitanke već je drugi put dio ponude McDonald’sovih restorana, a novi i poboljšani hrskavi recepti McFlurry Napolitanki i McSundae Deluxe Napolitanki s još većim komadićima slasnih Napolitanki u ponudi su od 13. veljače.

Hrskavi vafli i ukusne kreme Kraševih Napolitanki već su dugi niz godina nezamjenjiva slatka navika mnogih generacija, dok su sladoledi McFlurry i McSundae poznati po svojoj jedinstvenoj teksturi i vrhunskoj kvaliteti. Suradnja ovih dvaju brandova nastavak je ispunjavanja želja vjernih kupaca McDonald’sovih i Kraševih proizvoda – u obliku jedinstvenog slatkog iznenađenja. Ovoga puta sladoledi McFlurry Kraš

Napolitanke i McSundae Deluxe Napolitanke obogaćeni su još većim komadićima hrskavih vafl keksa koji će zasigurno oduševiti ljubitelje popularnog sladoleda i domaće slastice.


„Posebno smo ponosni što u McDonald’sovim restoranima možemo ponuditi omiljeni proizvod kao što su Kraš Napolitanke na nov način. Nastavak suradnje McDonald’sa i Kraša ovoga puta našim gostima donosi već poznate sladolede uz poboljšanu recepturu. Svakako bismo voljeli nastaviti suradnju u razvoju novih proizvoda kako bismo mogli zajednički napredovati i uveseljavati naše kupce.“, rekao je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize za McDonald’s u Hrvatskoj.

Spoj dva vrhunska okusa u novi proizvod

„Izuzetno nam je drago da nastavljamo prošlogodišnju uspješnu suradnju koja je bila odličan primjer co-brandinga i savršen spoj dva vrhunska okusa u jedan novi proizvod koji je izazvao veliko oduševljenje kupaca. Kraš Napolitanke su lider u svojoj kategoriji te su sinonim za napolitanke u Hrvatskoj, a ta kvaliteta i dobro pogođen okus, popularni su i izvan Hrvatske tako da se velik dio Kraševih vafla izvozi.

Zadovoljstvo kupaca uvijek je naš primarni cilj i drago nam je da su kupci prepoznali kvalitetu McFlurry Kraš Napolitanki. Spajanjem novih okusa, osvajamo nove kupce i još više zadržavamo postojeće budući da nam je vizija stvarati kvalitetu koja će trajati desetljećima i želimo nuditi stalno nešto novo i zanimljivo uz naše originalne brandove. Sinergije najboljih Kraševih proizvoda dokazuju da smo na dobrom putu, a kroz ovakve suradnje dodatno jačamo snagu jednog od naših vodećih brandova“, izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d. Damir Bulić komentirajući suradnju dva branda.

Komentari