Kupnjom kuharice gastro blogerice pomažete stanovnicima Petrinje, Gline i Siska

Photo: Instagram

“Iza mene su neprospavane noći obojene golemom tugom. Tužna sam zbog izgubljenih života, tužna sam zbog srušenih krovova nad glavom, tužna sam zbog lopovluka, nebrige i nemara ove države koja zadnjih trideset i više godina jedne lipe nije uložila u navedena područja koja tako dobro poznajem iz drugih ružnih nesreća.

Tužna sam. I bijesna. Ali ne dam da me vodi bijes. Samo srce, kao i uvijek samo srce”, napisala je na Instagramu Sandra Rončević, gastro blogerica koja je nedavno predstavila svoju prvu kuharicu, a koja je za potrebe trenutne situacije promijenila ime.

“Mrvu ovog, zeru onog, pinkicu dobrote: za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i njihovim okolnim mjestima i selima” modificirani je naslov koji nas poziva na pomoć i donacije, odnosno kupnju kuharice čiji će dio prihoda u potpunosti biti uplaćen potresom pogođenom području Petrinje, Siska i okolnih sela.

Sandra je pokrenula akciju koja započinje u srijedu, a obuhvaća 200 dostupnih kuharica čija puna cijena iznosi 275 kn, a od koje će Sandra odvojiti 50 kn i na kraju akcije uplatiti željeni iznos od 10.000 kn na račun za hitne i krizne akcije otvoren pri zakladi solidarna.foundation.

“Knjigu možete naručiti na linku u opisu profila (molim vas da popunite sve podatke pri narudžbi jer mi svi podaci trebaju). Ponudu za kupnju ćete dobiti u najkraćem mogućem roku kako biste mogli izvršiti uplatu, a knjige ću vam početi slati sljedeći tjedan”, naglašava Sandra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Rončević (@oslanomislatkom)


Komentari