KAJGANA NA PUTERU, AVOKADO TOST ‘Good Food’, omiljena street food meka, na velika vrata vraća doručak koji je raj za nepce, ali i za oči

It`s about time. Nakon kratke stanke, a koja se ljubiteljima dobrog doručka činila kao čitava vječnost, Good Food, omiljena street food meka, predstavlja osvježenu ponudu najvažnijeg obroka u danu. Uvijek kreativni tim Good Food-a razmazio nas je ukusnim salatama, burgerima, tortiljama i bowls-ima, a istim žarom prionuli su i na pripremu ukusnih zalogaja bez kojih nećete moći zamisliti početak dana. Filozofija, ideja i modus operandi ostali su isti: svježe, kvalitetne namirnice pripremaju se na prepoznatljiv Good Food način.

Rezime nove ponude doručka u Good Food-u može se svesti na nekoliko riječi: zdrav, ukusan, zasitan i oku primamljiv. Ljubitelji slanog doručka bit će oduševljeni jer će se na njihovom tanjuru pronaći najukusnije kajgane, salate i tostevi. Ako preferirate započeti dan unosom proteina, kajgana je najčešći go to doručak.

Kajgana na puteru pod nazivom Veronika, spravljena je od 3 jaja, mekana je i savršeno začinjena. Dolazi uz kruh te jedan dodatak po izboru: pola avokada, cherry rajčice, hrskava slanina, mix salata ili mladi sir. Za dašak levantinske kuhinje pobrinuo se Humus tost s tabbouleh salatom, uz šipak kao topping. Kao prilog poslužena je sočna libanonska tabbouleh salata, uz nekoliko kapi maslinovog ulja.

Ako volite avokado, imamo dobre vijesti za vas. Jedan od najpopularnijih Instagram doručka, Avokado tost, u kombinaciji sa sušenim rajčicama, smjestio se na podlozi od šarene salate s rotkvicama, čiji okus pojačavaju aceto krema i maslinovo ulje. Avokado tost dolazi u još jednoj varijanti, ovoga puta s dva jaja na oko. Za pravi gourmet doručak pobrinula se Skuta na grillu posuta tostiranim bademima, uz malo acceto kreme, u gnijezdu od miješane salate s cherry rajčicama i rotkvicama.

Nutritivno izbalansirani doručak idealan je odabir koji će osigurati dovoljno energije i elana za ostatak dana, a sve gore navedene ukusne specijalitete zasad možete isprobati u trnjanskom Good Food-u, na adresi Slavonska avenija 6, a uskoro i u Palmotićevoj 2.


Komentari