JOŠ JEDNO MJESTO ZA UŽIVANJE U UKUSNIM BURGERIMA: BURGER KING® odsad i u City Centru East Zagreb

Burger King/PROMO

Otvaranjem poslovnice u City Centru one East u Zagrebu  nastavlja se širenje BURGER KING®-a na našem tržištu. Vlasnik BURGER KING® franšize za Hrvatsku, tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o., kao nositelj razvojne franšize, nakon poslovnice u Splitu i Zagrebu, planira otvoriti još  15 poslovnica i to na više lokacija u većim hrvatskim gradovima.

Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za BURGER KING®, a u Hrvatskoj je stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih BURGER KING® objekata. Iza tvrtke Kraljevi Restorani stoji uspješan Australac hrvatskog podrijetla, gospodin Mark Bob Ivančić, koji u Australiji u svom vlasništvu već ima nekoliko poslovnica koje posluju po BURGER KING® standardu kao i nekoliko restorana poznatog američkog lanca Outback Steakhouse.

Burger King/PROMO

Ono po čemu se BURGER KING® uvelike razlikuje od ostalih fast food lanaca su namirnice, budući da se koriste isključivo najkvalitetniji sastojci i visoki standard  kod izbora dobavljača sirovina. Burgeri se rade od 100 postotne govedine, bez dodanih konzervansa, aditiva ili bilo čega drugog, a peku se isključivo na roštilju i to na vatri, onako kao što biste radili kod kuće u vrtu. Također, BURGER KING® u Hrvatskoj razvija lokalni opskrbni lanac, a cilj je što više sirovina dobavljati od hrvatskih dobavljača. Time će se osigurati vrhunska kvaliteta sirovina, ali i dati doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva.

Burger King/PROMO

Za razliku od drugih fast food lanaca, u  BURGER KING®-u se jela pripremaju isključivo po narudžbi, što što znači da nema unaprijed pripremljenih sendviča već se svaki radi onog trenutaka kad se narudžba zaprimi. Tako svaki gost dobiva svjež i ukusan sendvič koji može kreirati po svom ukusu, kao i dodati extra sir, slaninu ili pak goveđi kosani odrezak.

I ne samo to.  BURGER KING® slavi različitost i personalizaciju, baš kao što to govori njegova krilatica Be your way. Prema pravilima BURGER KING®-a u sendviče se mogu dodavati i sastojci koji se ne nalaze u originalnoj recepturi tog proizvoda. No, standardi i granice ipak postoje, pa omiljeni Whopper ipak ne možete dobiti  s preljevom od čokolade.

Burger King/PROMO

Zaštitni znak ovog lanca brze prehrane upravo je popularni Whopper, veličanstveni  burger koji se sastoji od goveđe pljeskavice i dodatka rajčice, zelene salate, kiselih krastavaca, luka i majoneze u pecivu sa sezamom. Upravo prema ovom burgeru BURGER KING® dobio i svoje drugo ime: HOME OF THE WHOPPER®. Osim Hamburgera i Cheeseburgera, prženih krumpirića i napitaka BURGER KING® u ponudi ima i posebno pripremljene menije poput WHOPPER®-a, Steakburgera, Big King XXL-a ili Big Kinga, koji osim burgera uključuju srednji pommes frites i 4 decilitra bezalkoholnog pića. U ponudi su i King deserti poput King Sundae sladoleda s preljevom, vrućih Brownieja s dodatkom sladoleda ili Waffla. Po povoljnim cijenama može se kreirati i veličina menija od Medium, Large do XXL-a.

Burger King/PROMO

Prva poslovnica u Hrvatskoj otvorena je 2014. godine na odmorištu Draganić-jug na autocesti A1, a godinu dana kasnije otvorena je i poslovnica u zagrebačkom Arena Centru, obje u vlasništvu tvrtke Marche.  Splitska poslovnica, otvorena  2017., označava početak daljnjeg razvoja ovog popularnog fast food lanca.

Burger King/PROMO


Komentari