HOLY DONUT! Ove krafne Zagrepčane bacaju na koljena, toliko su dobre da ih svako malo nestane

Foto: Holy Donut / Instagram

Holy Donut je mjesto u Karlovcu koje vole mnogi Zagrepčani, a radi se o donut baru, odnosno malom lokalu koji u ponudi ima krafne raznih boja i oblika, moglo bi se reći – krafne kakve god vam srce poželi.

Iako je situacija trenutno za ugostitelje poprilično nepovoljna, ovaj je donut bar uspio prevladati krizne trenutke zahvaljujući svojim jedinstvenim proizvodima.

“Dolazi nam jako puno Zagrepčana, puno više je narudžbi iz Zagreba nego iz Karlovca”, govori nam vlasnica Sinalda Češković. Ovaj mali obiteljski posao unatoč trenutno aktualnoj koronakrizi cvjeta, pa su njihovi valentinovski boxevi s prigodnim krafnama rasprodani unaprijed.

“S obzirom na situaciju s koronom, lista s narudžbama se brzo popunila, tako da krafne za Valentinovo više nije moguće naručiti. Žao nam je onih koji su ostali bez svojih slatkih zalogaja, no morat će pričekati Fašnik, koji je već dva dana nakon Valentinova. Fizički ne možemo izvršiti više narudžbi od ovih koje su već rasprodane“, kaže vlasnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holy Donut Karlovac (@holydonut_ka)

Da su njihove krafne kao stvorene za Instagram, možete zaključiti čim vidite njihove objave na ovoj popularnoj društvenoj mreži, a u više smo se navrata i sami uvjerili kako su i ukusne, a ne samo lijepe. Inače, rade krafne za razne prigode, pa su za božićne blagdane to bile krafne s ukrasima u obliku borića i Djeda Božičnjaka, a za Uskrs će biti one ukrašene sa zečevima i uskršnjim jajima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holy Donut Karlovac (@holydonut_ka)

Hit proizvod koji nude u Holy Donutu je i “donut wall”, koji je zaludio mnoge Karlovčane i Zagrepčane, pa su tako, govore nam, prije nego što je došlo novo zatvaranje, imali rezervirani svaki vikend u ljeto 2021. godine.

“Na svadbama je to postao ‘must have’, ove mini krafnice koje su izrađene po želji kupca vole svi, od djece do starijih. A osim na svadbama, vole ih i na krštenjima, pa i rođendanima”, rekla nam je Sinalda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holy Donut Karlovac (@holydonut_ka)

Inače, sve krafne koštaju 10 kuna, a mini krafne u Holy Donutu prodaju za 5 kuna po komadu. Imaju i šarmantno uređenu terasu koja trenutno čeka bolje dane jer će od ponedjeljka ugostitelji smjeti prodavati tek kavu za van.

Sretnici koji su uspjeli rezervirati svoju valentinovsku kutiju krafni sigurno će u njoj uživati i razveseliti bolju polovicu, a svi oni koji tek žele probati ove fine i oku ugodne slastice, mogu ih potražiti u Križanićevoj ulici u Karlovcu, gdje se Holy Donut nalazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holy Donut Karlovac (@holydonut_ka)


Komentari