Genijalno! U Michelinov vodič za 2017. uvršteno 11 zagrebačkih restorana

FOTO: mano.hr

Zagreb je, čini se, osim turističke također i savršena gastro destinacija.

Roberto Mancuso, predsjednik uprave METRO-a – globalnog partnera MICHELINOVOG vodiča, uručio je MICHELINOVU plaketu chefu restorana Mano Hrvoju Nakiću.

Agava, Apetit City, Bistro Apetit, Boban, Dubravkin put, Gallo, Le Bistro Esplanade, Mano, Mundoaka, Takenoko i Zinfandel’s ušli su u selekciju MICHELINOVOG gastro vodiča za 2017. godinu i od sada posluju s prestižnom preporukom jednog od najznačajnijih vodiča restorana u svijetu.

Priznanja MICHELINOVOG vodiča, takozvane MICHELINOVE tanjure, zaslužila su 34 hrvatska restorana koji, prema ocjenama anonimnih inspektora, poslužuju dobru i jednostavnu hranu, dok je restoranu Monte iz Rovinja METRO uručio prvu i, za sada, jedinu MICHELINOVU zvjezdicu u Hrvatskoj.

“Jedanaest zagrebačkih restorana s preporukom MICHELINA dugogodišnji su partneri METRO s kojima dijelimo filozofiju i strast za kulinarskim savršenstvom i proizvodima vrhunske kvalitete. Iznimno nas raduje što su inspektori MICHELINA prepoznali njihovu kvalitetu i ponosni smo što je suradnja s MICHELINOVIM vodičem METRO-u omogućila da i na ovaj način bude dio uspjeha vrhunskih hrvatskih restorana i ugostitelja“,  izjavio je Roberto Mancuso, predsjednik Uprave METRO-a.


Komentari