Gdje popiti dobro pivo? Ovo su najbolje pivnice u Zagrebu

Najbolje osvježenje na kraju dana krigla je hladnog piva.

Za sve vas koji isto razmišljate popisali smo top lokacije na kojima možete uživati u raznolikom izboru “soka od hmelja”.

Pub na kraju svijeta (Mesnička 47)

Koncem 2017. godine u Mesničkoj se otvorio Pub na kraju svijeta iliti Punks, mali simpatični pub koji je na prvu osvojio Zagrepčane. Originalni i kreativni interijer, topla domaća atmosfera i odlična glazba čine dobitnu kombinaciju koja je Punksu udahnula dušu.

U Punksu možete popiti craftice pivovara Zmajsko i Nove Runde, a pivska karta mijenja se iz tjedna u tjedan. Tu su i domaće rakije i vino, a ako ogladnite, u Punksu možete pojesti i čvarke to go iz Samobora.

S obzirom na to da u malom prostoru nema mjesta za biljar, uvijek možete odigrati neku od društvenih igra čije ploče se nalaze na stolovima – šah, Čovječe ne ljuti se, Pokemoni… izbor je na vama.

Facebook

Zlatni Medo (Savska cesta 56)

Klupe na terasi i klimatiziran interijer dovoljno su prostrani, stoga slobodno povedite cijelu svoju ekipu na relaksirajuće “pivce”.

Iz domaće radinosti na raspolaganju su vam ova TRI velikana: ZLATNO, TRENK, BAN. Cijene su pristupačne za svačiji džep. Pola litre ćete platit 15 kuna, za litru ćete dati 27 kunA, a 3 litre ili popularne “žirafe” platiti ćete 80 kuna. Dobro je poznato kako nije zdravo piti na prazan želudac, zato vam preporučamo da “omastite brk” kojom čvarkušom, prikladnom pivskom kobasicom i sličnim jelima. Parkirni prostor je omogućen, a radno vrijeme im je do ponoći.

Detaljnije pogledajte OVDJE.

Pivana (Ilica 222)

Gricnite gablec, srknite pivo i uživajte u ugodnom ambijentu s daškom prošlosti.

19055840_1333979993379134_5081593042337585731_o

Po startnoj cijeni od 30 kuna probajte poslastice prave pivske kuhinje. Probajte krilca, kobasice, svinjske medaljone, domaće njoke. Popijte i pravo nefiltrirano pivo koje ima kraći rok trajanja, gušće je i s malo većim postotkom alkohola od standardnog piva. U vikend periodu znaju imati svirke uživo, pa povedite svoje društvo i zabavite se jer su petkom njihova vrata otvorena do 4:00 h, a imaju omogućen i parkirni prostor.

Detalje razgledajte OVDJE.

The Red Apple Pub & Night club (Odakova 10)

Sljubite pivo i hranu u ovom pubu, ujedno i rastoranu.

Isprobajte i osvježite se Edelweissom, Erdingerom, Guinessom, Hoegradenom. Uz ponude piva ovdje imate i restoran Neka vaše nepce zaigra uz njihovu ponudu. Parking vam je osiguran, a dobrog pića i jela sigurno neće izostati.

Sve pogledajte OVDJE.

Medvedgrad (Ilica 49)

“Naša proizvodnja zahtjeva poštivanje tradicionalnih, starih načina kuhanja piva te korištenja najboljih sirovina. Pivo se proizvodi iz slada, hmelja, vode i kvasca”, poručuju vlasnici.

Pivovara i pivnica Medvedgrad
Pivovara i pivnica Medvedgrad

Kažu kako je proces  proizvodnje pažljivo nadgledan, a nude i ukusnu hranu. Plus im je zasigurno i ogromna terasa koja pruža dobar hlad.

Detaljnije pogledajte OVDJE.

Pinta (Radićeva 3)

Ako vam je želudac pun i želite samo kriglu piva, popijte ga u samom “srcu” grada.

Pivnica nudi širok izbor domaćih i stranih vrsta piva, kao i svih ostalih bezalkoholnih i alkoholnih pića, te napitaka. Pinta je locirana u objektu koji je zaštićeni spomenik kulture, na mjestu gdje je nekad davno bila konjušnica bana Josipa Jelačića. Uživajte u klimatiziranom prostoru ili na terasi uz raznolik izbor piva.

Detalje pogledajte OVDJE.

Zagreb je grad pun odličnih pivnica, a ovo su još neke koje vrijedi posjetiti:

Old Pharmacy Pub

The Garden Brewery

Craft Room

Pivnica Budweiser

Pivnica Mlinarica

Pivnica Zagorka

BBF

 

 

 


Komentari