(FOTO/VIDEO) Bili smo u Ambasadi, novoj craft beer kušaoni kod Branimirove: Suosnivač Tomislav nam je otkrio što sve nudi

Foto: Ana Korenić

Zagreb je dobio još jedno hit mjesto! U Ulici Ljudevita Posavskog, pored Branimirove, otvorila se nova kušaona craft piva – pod imenom “Ambasada”.

Pričali smo sa suvlasnikom Tomislavom, koji je svima poželio dobrodošlicu u, kako kaže, njihovu malu kušaonu. “Svidjet će se svima koji vole popiti dobro vino ili dobru pivu”, garantira simpatični suvlasnik, koji nas je proveo kroz njihov prostor.

“Tu smo od prošlog petka, dobrodošli u našu Ambasadu, novo mjesto u u gradu. Svidjet će se ljudima koji vole popiti dobru pivu i dobro vino”, rekao nam je Tomislav koji nas je i “profurao” kroz prostor kušaone.

“Ovo je naš mali, simpatičan prostor kojeg smo uredili po našem guštu. Vrlo je jednostavan, minimalistički, fokus nam je bio na art, ali i na dobru ponudu piva”, kaže Tomislav.

Foto: Ana Korenić
Foto: Ana Korenić
Foto: Ana Korenić

Zidove kušaone krasi i zanimljiv mural. Njega je, otkriva nam Tomislav, radila umjetnica Klarxy, i baš je to super napravila. Uhvatila je tu ideju, da u moru piva koje je oko nas uhvati, sirene isputuju kvalitetu pive, jedna se sirena napila”, kroz smijeh nam objašnjava Tomislav.

Foto: Ana Korenić
Foto: Ana Korenić
Foto: Ana Korenić

“Pive uvozimo sami, imamo više od stotinu piva, većinom iz Belgije. Sve je, naravno craft, zato što podržavamo tu industriju. Uvozimo i iz Nizozemske, Estonije, Norveške, Engleske, Škotske – tako da, pokušavamo ponuditi lepezu proizvoda i različitih stilova piva”, rekli su nam iz ove jedinstvene kušaone.

Foto: Ana Korenić
Foto: Ana Korenić

Saznali smo još hrpu toga, a što sve – doznajte u videu:


Komentari