(FOTO) Novost na zagrebačkoj gastro sceni: Šarmantni bistro u kojem možete pojesti burgere kakve još niste kušali

Bistro Beštek, smješten u Ulici Crvenog križa 31 (strana s Nove Branimirove) već je neko vrijeme pravi mali hit na zagrebačkoj gastro sceni. Osim ugodnog interijera koji mami na tek letimičan pogled, u Bešteku se traži stolac više zbog jedinstvenih burgera koji na prvi zalogaj osvajaju ljubitelje ovog fast fooda.

Riječ je o Torpedo burgerima, spravljenim od 100 posto junećeg mesa u duguljastom pecivu umjesto okrugloga.

Torpedo burgere Zagrepčani su imali prilike kušati na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu gdje su postali možda i najveći hit adventske gastro ponude. U njih se tada zaljubio i Ante, vlasnik Bešteka, koji ih je odlučio uvrstiti u ponudu zagrebačke gastro scene.

Beštek nudi 5 vrsta Torpedo burgera, otkriva Ante, a spoj jedinstvenih dodataka uz standardne namirnice oduševit će i najosjetljivije nepce.

Možete birati između burgera Mou miel od junetine, sira, umaka, salate, senfa pancete i meda, ili malo klasičnijeg burgera Cowboy koji je, osim junetine, sira, pancete i salate, “začinjen” s BBQ umakom.

Od nesvakidašnjih kombinacija, tu su još Torpedo burgeri s umakom od tartufa, ili pak, s dodatkom šljiva koje savršeno idu uz juneće meso. U Bešteku još možete kušati bruschette s pršutom, slanom ribom i lososom ili dan započeti s nekim od bogatih doručaka iz njihove ponude.

Namirnice od kojih u Bešteku spravljaju svoja jela stižu ravno s malih domaćih OPG-ova čime garantiraju kvalitetu svojih jela, a nisu zaboravili niti ljubitelje slatkog koji kod njih “šećer u krvi” mogu podići ukusnim palačinkama.

Posjetite Beštek i doznajte zbog čega su u kratkom roku postali nezaobilazna lokacija među ljubiteljima burgera.


Komentari