(FOTO) Ledo obogatio ponudu s dva nova sladoleda za jesen

Tko je rekao da sladoled nije zimski desert?

Naš omiljeni Ledo upravo je predstavio čak dva nova sladoleda za jesen. Radi se o popularnom Machu koji se pojavio u obliku čokoladice i sladoledu od kestena i badema koji je u čašici.

Posebna sladoledna kombinacija kestena i badema učinit će jesen omiljenim godišnjim dobom svim ljubiteljima ovog plemenitog ploda. Uživajte u najplodonosnijem dobu godine uz sladoled okusa kestena i badema koji će vas osvojiti ukusnim preljevom od kestena i posipom s komadićima badema.

150487688610577_casica-kesten-sladoled_product1122x700_2017

Kesten sladoled odličan je slatki izbor za tmurne, jesenje dane ili šetnju u gumenim čizmama kroz šuškavo, šareno lišće. Svojim zamamnim mirisom jeseni, neodoljivim okusom i atraktivnom ambalažom, Kesten sladoled stvorit će idealan jesenski ugođaj koji će osvoji sve generacije i iznenadi najmilije.

Najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima, stoga je Macho u svoju postavu dodao Macho snack, idealan za trenutke kada trebamo predah. Kremasti sladoled od lješnjaka sadržava prepoznatljivo Macho nougat punjenje u sredini koje je idealno osvježenje za sve ljubitelje slatkih užitaka.

1505991355010931_macho-snack_product1122x700_2017

Preliven mliječnom čokoladom i dodatno obogaćen sitnim komadićima vafla, uz Macho Snack raskošan okus zagarantiran je do posljednjeg zalogaja.Ovaj sladoled ovim spojem okusa uspijeva zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

 


Komentari