Domino’s pizzerija odsada i na Trešnjevci: novi restoran pristupačniji zapadu Zagreba

Foto: Wikimedia

Nakon više od godine dana otkako je prvi puta stigla u Zagreb pa i Hrvatsku, Domino’s pizzerija doživjela je svoje prvo proširenje.

Pored dosadašnje lokacije u centru grada na adresi Kneza Mislava 1 (preko puta hotela Sheraton), ovaj poznati američki lanac pizza otvorio je u četvrtak i svoju drugu pizzeriju u Zagrebu, na adresi Trakošćanska 11. Osim što je posjet restoranu sada pristupačniji, ovaj potez zasigurno će pomoći i s dostavom u zapadnom dijelu grada.

Otvaranje Domino’s pizzerije na Trešnjevci. Photo: Domino’s Pizza Hrvatska

Podsjetimo, Domino’s Pizza osnovan je 1960. godine u Michiganu, a danas broji više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja na svijetu čime je s pravom stekao status najpoznatijeg i najvećeg pizza lanca na svijetu.

Domino pizzerija ističe se time što pizze priprema pred očima kupaca, a na dostavu, koja se obavlja električnim biciklima, čeka se najduže pola sata.

Nakon izazovnih početaka usred pandemije zbog kojega je i otvaranje prvog restorana 2020. bilo odgođeno s prvotnog termina u travnju, Domino’s je na izvrsnom putu da opstane u Hrvatskoj, očito pokupivši simpatije Zagrepčana. Onima koji su probali njihovu pizzu, neće biti teško shvatiti zašto.

 


Komentari