‘Džabe se perem, ovo je prokletstvo!’ Ribafish nam otkrio što radi u izolaciji i što mu cura kuha: ‘K’o da jedem spužvu za pranje suđa’!

Foto: Facebook

Naš poznati TV voditelj, bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish, u srijedu je na svom Facebook profilu javno obznanio kako je pozitivan na koronavirus te je jako zabrinuo svoje obožavatelje.

Kako bismo saznali je li mu se zdravstveno stanje išta poboljšalo, što jede ovih dana te kako provodi vrijeme u izolaciji, nazvali smo Ribafisha koji nas je, baš u svom stilu, nasmijao do suza.

“Evo upravo brišem prašinu, pošto sam ionako sada besposlen. Evo i pauk se us*o sad kad me vidio da mu prilazim”, smijući se započeli smo razgovor za naš portal.

Naime, Domagoj ni danas ne zna tko ga je zarazio ovim opasnim visrusom, a testirao se, kaže, tek pet dana nakon što je shvatio da nešto nije u redu.

“Džabe se perem, ovo je pravo prokletstvo”

“Ljudi misle kako korona nije niš’, ali dok je ne osjetiš na sebi… Uh, nije dobro. Iskreno, ne znam od koga sam dobio, od koga sam se zarazio, nitko mi se do sada nije javio. Danas je dvanaesti dan da sam u izolaciji. Cura i ja ćemo ići na kontrolu, da budemo potpuno sigurni u sve”, rekao nam je i dodao kako je najveći problem taj što uopće nema ni okusa ni mirisa, pa mu je sva hrana bljutava.

“Najveći je problem kaj meni niš’ nema okus. Baš sam neki dan uzeo hrenovke, juhu, špinat i čaj. Sve sam to skupa pomiješao i jeo sa žlicom i znači niš, baš niš mi nema okusa i to je pravo prokletstvo”, priča nam i kaže da jedino što mrvicu osjeti je kiselost limuna. Ali to je sve.

No osim okusa, korona mu je “uzela” i njuh: “Mirisi nula bodova. Džabe se perem. Užas je kad misliš da smrdiš, jer se ne opereš od jutra do navečer, i onda to poslije učiniš dva puta za svaki slučaj”, našalio se i rekao kako je u grdoj situaciji unatoč optimizmu.

Hrane ima k’o u priči, ali okusa u ustima ni za lijek

Također nam je rekao kako pije jako puno čajeva te da od tableta pije one za bolove, kao i vitamine B i C. Budući da je u izolaciji, a njegova djevojka Kasandra nije, jer se cijepila, kaže kako dani brzo prolaze te da se ne dodiruju, ali mu zato kuha jako finu hranu, bez obzira što nema okusa u ustima. Psa su, dodaje, poslali na selo.

“Imam sreće što moja djevojka ima svoj portal, pa svaki dan mora staviti neki novi recept, tako da hrane imam k’o u priči.

Otkrio nam je u razgovoru i kako krati dane u izolaciji.

“Ni u kojem slučaju mi nije dosadno. Našao sam nekakav program sa sportovima i nećete vjerovati, ali gledam ragbi (rugby) i karling (curling). A kaj se tiče serija, miksam Netflix i HBO. Pogledam po pet komada serija odjednom, a trenutno mi je najjača serija “Ted Lasso”, rekao nam je Ribafish.

Hoće li mu njegovo trenutačno stanje utjecati na njegov posao rekao nam je kako ima sreću u nesreći.

Gleda sport i serije

“Sve recenzije i stvari koje inače radim, kao i degustacija vina, ionako ne mogu normalno raditi jer je sve zatvoreno. Tako da se pouzdajem u svoju djevojku, pa njoj nešto stavim pod nos. Primjerice ako dođe neka nova piva, onda mi ona sve mora pojasniti prema mojim naputcima”, optimističan je naš sugovornik i dodaje kako će se strpiti još dva tjedna te da neće ništa pisati što se posla tiče, jer kako navodi, “to ne bi bilo fer”.

Što se simptoma tiče, od samog početka nema niti temperaturu, niti mu curi nos, jedino malo kašlje i osjeća malaksalost, ali sluša upute svoga liječnika. Svima poručuje da paze jedni na druge i da ukoliko osjete da im na neki način nije dobro da sebe, a ni druge ne izlažu riziku već da se povuku i ostanu doma.

“Ne znam kako će biti s tom malaksalošću jer nisam bio vani već 12 dana, ali bit će veselo hodati po stepenicama kada mi se vrati pas”.

Za kraj nam je otkrio što će se danas naći na meniju koji mu sprema Kasandra!

“Danas ću jesti lažne lazanje od ljubičastog krumpira, špeka, vrganja i sira. I sve je to fenomenalno, ali kao da jedem spužvu za pranje suđa“, svojim osebujnim humorom završio je razgovor za naš portal.


Komentari