Audicije u Zagrebu: Valamar Riviera traži animatore za sezonu 2018.

FOTO: Pexels

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu u Hrvatskoj, u potrazi je za animatorima. U posljednja dva tjedna audicije za buduće animatore održane su diljem Hrvatske, a zadnju priliku svi zainteresirani imaju ovaj četvrtak i petak u Zagrebu. Audicije će se održati 8. i 9. veljače u Hotelu Dubrovnik – u četvrtak s početkom u 12, 14 i 17 sati, a u petak od 10 i 14 sati.

Valamarov animacijski tim ove će sezone okupiti oko 200 animatora koji će biti zaduženi za osmišljavanje i provedbu zabavnih sadržaja za goste Valamarovih objekata, a otvorene su pozicije u Poreču, Rapcu, Puntiželi, otoku Krku i Dubrovniku. Pozicija animatora idealna je za sve koji vole raditi u timu, imaju između 18 i 35 godina te dobro vladaju stranim jezicima. Traže se sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dječji animatori i odgajatelji te svestrani animatori i plesači.

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere. Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu, te sezoncima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u Kući Valamar uz tri obroka dnevno. Kompanija će ove godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova u destinacijama duž Jadrana.

Detaljan raspored svih audicija možete pronaći na web stranici valamar-riviera.com, a sve zainteresirane pozivamo da svoj životopis i prijavu pošalju već danas na sljedeće e-mail adrese: [email protected] ili [email protected].


Komentari