ZNATE LI IH? Dostavljač nudi svoju plaću onome tko prepozna vandale koji su mu uništili skuter (VIDEO)

Facebook

Ničim izazvan, muškarac je razbio parkirani skuter.

Dostavljač Boris Aždajić na svom profilu objavio je snimku nadzornih kamera na kojoj se vide tri muškraca, koji, ničim izazvani ruše i razbijaju njegov skuter.

Upravo to prijevozno sredstvo njemu je vrlo bitno jer bez njega ne može zarađivati za život. Upravo to što bi ovog mjeseca zaradio za kruh voljan je dati onome tko ima bilo kakve informacije o ljudima sa snimke, a ovo je napisao iznad videa:

“Meni VAŽNO! Molim sve da šeraju ovu snimku koja je nastala u Subotu ispred Palmotićeve 27. Nudim svoju zaradu kao dostavljač od 3.150 kuna onome koji mi da barem ime i prezime jednoga od ove trojice koji je sa mojim osnovim sredstvom za život ovako postupio. Ja drugog kruha nemam pa me slobodno kontaktirajte ako ih prepoznajete broj je javan na FB …Hvala svima unaprijed”

“Naj ozbiljnije nudim svoju 15-dnevnu dnevnicu radeći i po 14 sati na motoru po ovoj hladnoći u visini od 3150 kuna što i nije mnogo, ali su teško na Zagrebačkom asfaltu zrađeni i nemam više ….ali svakom ću Diskretno to isplatiti samo da saznam ime i prezime barem jednoga…”, još jednom je napisao u komnatrima gospodin Aždajić.

Ako nekog prepoznate možete se javiti na broj 098 702 015.


Komentari