Zna se uzrok smrti: Nestala varaždinska policajka pronađena sklupčana na stražnjem sjedištu

FOTO: Nestali.hr

Nestanak policajke Suzane Vugrinec i dalje je ovijen velom tajne. 

Potraga za varaždinskom policajkom Suzanom vugrinec tragično je završila u Sloveniji. Nitko od njezinih kolega nije primijetio da se ponaša čudno ili da ju nešto muči, ali i sami su priznali da o njezinom privatnom životu nisu ništa znali.

Sklupčala se na stražnjem sjedištu

Tijelo Suzane Vugrinec ponađeno je u četvrtak sklupčano i nepomično na stražnjem sjedištu njezinog Renault Clija. Vozilo je pakrirala u blizini Opće bolnice u naselju Rakičan kraj Murske Sobote. Njezin automobil primijetili su djelatnici Hitne pomoći te su pozvali policiju kada su vidjeli da žena ne daje znakove života.

Slovenska policija očevidom je utvrdila da se ne radi o nasilnoj smrti, neslužbene infomacije govore da si je Suzana Vugrinec oduzela život konzumacjom prekomjerne doze tableta za spavanje. Ustanovljeno je da je smer nastupila u srijedu oko podne, 30 sati prije pronalaska tijela. Njezin auto bio je parkiran u uličici kojom rijetko tko prolazi, stoga i ne čudi što je nisu odmah pronašli.

Što se zna o posljednjim danima njezinog života?

I dalje je nepoznanisa zašto si je policajka oduzela život, a vrlo malo se zna i o njezim posljedni danima života. U nedjelju u 19.30 je nestala kada je napustila stan u Trakošćanskoj, a nekoliko sati kasnije napustila je i državu na graničnom prijelazu Mursko Središće – Petišovci. U noći s nedjelje na ponedjeljak pespavala je u hotelu ili prenoćištu u trokutu između Moravskih Toplica, Lendave i Murske Sobote, u ponedjeljak je otišla. Ne zna se gdje je provela vrijeme prije srijede popodne, kada si je oduzela život, piše Jutarnji.

>>>Beživotno tijelo nestale policajke nađeno u Sloveniji?

>>>Nestala bez traga: O privatnom životu varaždinske policajke ne zna se ništa, sumnja se da je žrtva osvetnika


Komentari