ZNA SE TKO JE KRIVAC ZA STRAVIČNU NESREĆU NA ZAGREBAČKOJ AVENIJI? Policiji snimka nadzorne kamere otkrila tko je prešao semafor na crveno svjetlo

PIXSELL/ Ilustracija

Nesreća koja se dogodila na nedjeljno jutro zavila je u crno dvije obitelji kada su nakon sudara na Zagrebačkoj aveniji poginuli motociklist i biciklist.

Naime, 68-godišnji biciklist, Vinko Dizdar, je prelazio pješački prijelaz kada je na njega na motociklu naletio 24-godišnji Matija Podharški. Nažalost obojica su izgubila život na licu mjesta.

Policiji je nakon očevida ostao samo jedan upitnik: Tko je prošao kroz crveno? Čini se da su pregledom nadzornih kamera došli i do odgovora.

Naime, uvidom u snimku kojom raspolaže policija, nedvojbeno je utvrđeno da je u samom trenutku nesreće 68-godišnji biciklist prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza u trenutku dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo.

Policija je dodala kako nastavlja kriminalističko istraživanje u smislu prikupljanja dodatnih činjenica kroz razgovore sa svjedocima i očevicima te dodatna vještačenja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nesreće.

“Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nadležnom državom odvjetništvu dostaviti će se Posebno izvješće o utvrđenom”, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.


Komentari