ZLOSTAVLJANJE U BOLNICI: Otkriveno tko je manijak koji je seksualno napastvovao bolesnu Hrvaticu

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

U prvom trenutku su se u bolnici pribojavali da je pacijentica silovana, no, dosadašnja saznanja ukazuju na to da se uvukao u njezin krevet i masturbirao.

Talijanska policija uhitila je 44-godišnjeg Abdela Loudadsija iz Maroka pod sumnjom za seksualno uznemiravanje 39-godišnje Hrvatice koja se u rukama seksualnog manijaka našla dok se kao pacijentica oporavljala od operacije na Odjelu neurokirurgije bolnice San Camillo, prenosi Novi list.

Kako prenose rimske dnevne novine Il Tempo, u prvom trenutku su se u bolnici pribojavali da je pacijentica silovana, no dosadašnja saznanja ukazuju na to da se Marokanac uvukao u njezin krevet i masturbirao. Naime, navode kako je u trenutku kad je medicinsko osoblje tražeći nestalog marokanskog pacijenta uletjelo u njezinu sobu te ju oslobodilo seksualnog predatora, ona na sebi još uvijek imala pidžamu.

U bolnici bio zbog frakture kralješka

Hrvatica se jako uplašila, no čini se da nije pretrpjela ozbiljnije seksualno nasilje. Policijska istraga bolničkog incidenta tek je započela, a istražitelji za sada ništa ne odbacuju te intenzivno rade na rekonstrukciji svakog, pa i najmanjeg detalja seksualnog zločina.

Bolničko osoblje je oko 5 sati ujutro uzbunjeno da je iz svoje sobe nestao marokanski pacijent. Da ga nema u sobi primijetila je jedna od medicinskih sestara i žurno alarmirala čitavu bolnicu, posebice jer je prošle godine u požaru koji je u gluho doba noći izbio na drugom odjelu bio poginuo jedan pacijent.

Marokanac je prije nekoliko dana operiran zbog frakture kralješka zbog čega je morao obavezno ležati i mirovati. Kad je medicinska sestra ugledala prazan krevet, pozvala je troje kolega s odjela, dežurnog liječnika i zaštitare koji su istog trena krenuli u potragu.

Liječeni ovisnik na metadonskoj terapiji

Marokanac je, pored svega ostalog, bio i liječeni ovisnik, trenutno na metadonskoj terapiji. Jasno je kako ga je takvo zdravstveno stanje moglo dovesti do velikih promjena u raspoloženju i sklonosti ka incidentnom ponašanju. Pretražene su sve sobe odjela dok ga nisu pronašli kako leži u krevetu pored hrvatske pacijentice. Osoblje ga je zgrabilo, prestrašenoj ženi je pružena pomoć i izvješćena je policija. Abdel Loudadsi je uhićen dok su kriminalistički inspektori ostali obaviti očevid i izuzeti biološke tragove.

>>> NARKOMAN SILOVAO HRVATICU U BOLNIČKOM KREVETU: Sestra ga uhvatila golog u krevetu pacijentice

Komentari