ZLOČESTI DJEDICA Zagrebačka policija hvata sedamdesetogodišnjeg kradljivca

PU zagrebačka

Zagrebačka policija prijavila je u petak 70-godišnjaka kojeg sumnjiči za 10 provalnih krađa, od čega su tri ostale u pokušaju.

Osumnjičeni je 19. kolovoza provalio u frizerski salon u Heinzelovoj ulici odakle je odnio novac, a dva dana kasnije provalio je u dvije cvjećarne na Britanskom trgu gdje je također otuđio novac.

U poslijepodnevnim satima 23. kolovoza provalio je u trgovinu u Ilici uzevši novac iz blagajne, a idućeg dana je ponovno provalio u isti frizerski salon u Heinzelovoj ulici gdje je opet uzeo novac. Iste te noći u istoj ulici osumnjičeni je pokušao provaliti u cvjećarnu, međutim u tome nije uspio, precizirala je policija.

Tijekom iduće noći nakon provale uzeo novac iz trgovine i slastičarnice na području Medveščaka, dok mu provale u drugu trgovinu i ugostiteljski objekt nisu uspjele.

Ukupna materijalna šteta iznosi 8580 kuna, dok je osumnjičeni po dovršenom kriminalističkom istraživanju pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Komentari