ŽIVOT IZGUBILA ANIDA (28) IZ TRAVNIKA: Poznato kako je došlo do stravične nesreće na zaobilaznici

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko pola tri ujutro između čvorova Lučko i Buzin, život je izgubila 28-godišnja Anida Z. iz Travnika.

Preminula djevojka je, naime, bila suvozačica u Audiju A3 švicarskih registracija koji se kretao u smjeru istoka i pod nerazjašnjenim okolnostima zabio u stražnji dio kamiona jedne mađarske tvrtke.

I dok su vozač i suputnik sa stražnjeg sjedala u teškom stanju prevezeni u zagrebačku bolnicu na sanaciju ozljeda, Anidi nije bilo spasa. Njezino je tijelo prevezeno na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obavila obdukcija, nakon čega će ga preuzeti ožalošćena obitelj i organizirati prijevoz do Travnika u Bosni i Hercegovini, piše Jutarnji list.

Krov Audija, zajedno s vratima prtljažnika, od siline udarca u kamion se odvojio te ostao doslovno zabijen u limeni dio kamiona.
Na mjesto tragične nesreće nakon dojave odmah su pristigle ekipe Hitne pomoći te policija koja je ostatak noći te cijelo prijepodne provodila očevid kako bi rekonstruirala cijeli tijek događaja.
Kako neslužbeno doznaje spomenuti medij, vozač se ne sjeća kako je do nesreće došlo, a prema dostupnim informacijama, putovali su iz Švicarske za Bosnu i Hercegovinu te su kroz Hrvatsku bili samo na proputovanju.
Iz okolice Zuricha, gdje žive, krenuli su u ranim poslijepodnevnim satima utorka računajući da će rano ujutro doputovati u rodnu BiH. Međutim, vozača je najvjerojatnije svladao umor koji se pokazao kobnim na zagrebačkoj zaobilaznici kada se velikom brzinom zabio u kamion.
Točne okolnosti tragedije bit će poznate nakon što policija dovrši istraživanje nakon kojeg slijedi i kaznena prijava.
Jedna od prijateljica poginule djevojke za Jutarnji je kroz suze jedva smogla snage reći da se s Anidom trebala naći, da joj je kupila poklon za uspomenu nakon što je proljetos okrenula novu stranicu života i u Švicarsku otišla trbuhom za kruhom upustivši se u poduzetničke vode.


Komentari