ŽESTOKA BORBA ZA ŽIVOT: Suprug Jelene Krsmanović zadržan u pritvoru, pjevačica primala jezive prijetnje smrću?!

Screenshot/Youtube

Policija je Zorana Marjanovića, supruga pokojne pjevačice, jučer ispitivala na poligrafu. 

Suprug Jelene Krsmanović, srpske pjevačice čije je truplo pronađeno jučer u Beogradu, ‘prošao je’ policijsko ispitivanje u kojemu su istražitelji koristili i takozvani detektor laži, odnosno poligraf. Još će neki članovi njegove obitelji biti podvrgnuti ispitivanju, a sam je Zoran još uvijek zadržan u pritvoru.

Podsjećamo, policija je jučer u kanalu u beogradskom naselju Borča pronašla beživotno tijelo srpske pjevačice Jelene Krsmanović (32). Njen je nestanak prijavljen još u subotu oko 15 sati poslije podne, jer se uopće nije vratila sa svog uobičajenog trčanja.

Grand Novogodisnje veselje.*TV Prva*

A photo posted by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on

Nema sumnje u to da je ubijena

Potraga za nestalom pjevačicom trajala je gotovo 20 sati, a policija je njeno tijelo pronašla prema tragovima, mobitelu, ukosnici, tenisici i krvi. Nakon toga su konačno pronašli njeno tijelo, u kanalu podno riječkog nasipa. Iako se još ništa ne zna, Jelenin suprug zanijekao je da su imali problema u braku, a njegov otac izjavio je da ne sumnja u njegovu nevinost. Sumnje u to da je pjevačica ubijena više nema. Prema pisanju srpskim medija, pjevačica je primala jezive prijetnje smrću, koje nije prijavila policiji. Prijetnje su joj dolazile SMS-om. Iza sebe je ostavila petogodišnju kćer, koju je imala sa suprugom Zoranom Marjanovićem, piše Net.hr. 

>>>UBIJENA? TRAGOVI UBODA NOŽEM: Policija u kanalu pronašla tijelo poznate srpske pjevačice (VIDEO)


Komentari