ZAUSTAVILI MERCEDES, A ONDA IM PAO MRAK NA OČI! Uhvatili dilera koji je hrpu droge skrivao na mjestu kojeg bi se malo tko sjetio

Ilustracija (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Na nevjerojatan ulov naletjeli su zagrebački policajci tijekom rutinske kontrole vozača. Sve se odigralo na Medveščaku u četvrtak oko 18 sati, a policija je u subotu otkrila detalje scene koju su zatekli kada su zaustavili Mercedes za čijim je volanom 33-godišnjak, a na suvozačevom mjestu 24-godišnji mladić.

Dok su s njima razgovarali policajci su primijetili nešto što im je odmah bilo sumnjivo. Za oko im je zapela torba na stražnjem sjedalu automobila. Mlađi muškarac torbu im je pokazao, a kada ju je otvorio u njoj je bila droga. U torbi su se nalazila tri plastična paketa ispunjena tvarima nalik na drogu konoplju i psilobicin.

Dvojac je uhićen i privedeni u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a policija je uz sudski nalog detaljno pretražila Mercedes 33-godišnjaka. U njemu su pronašli torbu u kojoj je bila droga skrivena u – čarapu. Sportska čarapa bila je napunjena vrećicom s 20,98 grama amfetamina i te dvije vrećice s više od kilograma konoplje.

(FOTO) UHIĆENA DILERICA IZ NOVOG ZAGREBA: Drogu je skrivala čak i u bankovnom sefu, a policija je pronašla – svašta!

U automobilu je još pronađeno i 17,48 grama psilocibinoma, deset komada LSD-a umotanog u aluminijsku foliju, 26,26 grama MDMA-e, plastična kutija sa sedam medicinskih šprica s uljem konoplje. Našli su i oko 650 eura za koje se sumnja da su utržak od prodaje droge.

Osim Mercedesa, pretražen je i stan 33-godišanja u Dubravi, a i tamo je pronađena droga. U stanu je imao oko 8 grama amfetamina, 10 grama psilobicina i 49 komada papirića natopljenih LSD-jem.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari