Zaposlenik Hrvatsku poštu oštetio za pedesetak tisuća kuna: ‘Radi se o proizvodima više klase’

Marko Miscevic / Cropix

Iz policijske postaje Velika Gorica jutros se doznalo za provedeno kriminalističko istraživanje nad jednim zaposlenikom novog distributivno-sortirnog centra Hrvatske pošte koji se tereti za krađu više mobilnih uređaja, a čime je prouzročio značajnu materijalnu štetu, piše VGdanas.

Provedenim krim istraživanjem, kako je potvrđeno, utvrđeno je da je počinitelj, a ujedno i zaposlenik pošte, tijekom tri mjeseca otuđio više skupocjenih mobitela koje je potom putem internetskog oglasnika prodavao trećim osobama.

Dio mobitela je pronađen dok se za dijelom mobitela još uvijek vrše provjere te će najvjerojatnije isti također biti vraćeni.

”Radi se o mobitelima visoke klase, odnosno o skupljim mobitelima. Vrijednost još točno nije utvrđena iz razloga što još uvijek nije otkriveno koliko je mobitela ukrao, no radi se o preko 50-ak tisuća kuna štete. Naime, riječ je o mobilnim uređajima vrijednosti otprilike između 7 i 10 tisuća kuna pa možemo kazati da se radi o desetak mobitela”, priopćili su  za spomenuti portal iz PP Velika Gorica.


Komentari

loading...
-->