Zapljena godine u Španskom: U stanu muškarca pronašli ogromne količine steroida koje je kupovao i preprodavao

Foto: PUZ

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet zabranjenih tvari u sportu“.

Sumnja se da je 32-godišnjak tijekom veljače i ožujka 2022. godine od državljanke Bugarske, iako je znao da se radi o tvarima koje su propisom zabranjene, veću količinu tih preparata – steroida i ostalo, preuzeo putem paketne dostave na adresi u Pavlenskom putu u Zagrebu te ih je dalje putem osobnih poznanstava te distribucijom putem pošte, preprodavao većem broju korisnika.

Foto: PUZ

Naime, policijski službenici s Črnomerca su temeljem saznanja kojima su raspolagali posumnjali da muškarac koji boravi u stanu na Pavlenskom putu u Španskom prodaje sredstva, odnosno tvari, koje su propisom zabranjene.

Nakon što su na Pavlenskom putu uočili osobu za koju su posumnjali da je upravo taj muškarac, uhitili su ga te od nadležnog suda zatražili nalog za pretragu stana.

Foto: PUZ

Provedenom pretragom stana policajci s Črnomerca pronašli su jednu kutiju ampula, 45 bočica s tabletama, 51 karticu tableta, 258 pojedinačnih tableta, 475 tableta u paketima, 311 kutija s tabletama i 104 plastične kutijice s tabletama, odnosno pronašli su veću količinu raznih tvari koje su propisom zabranjene kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom tih preparata.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će kaznenu prijavu podnijeti nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Komentari