‘ŽAO MI JE ŠTO SAM BJEŽAO’ Odbjegli Šerif se pokajao nakon uhićenja: ‘Nadam se da policajci neće dobiti otkaz’

Foto: PUZ/PIXSELL

Nakon što su ga uhitili, odbjegli 22-godišnjak skrušeno se pokajao i rekao da mu je žao što je pobjegao.

“Žao mi je što sam bježao. I nadam se da policajci kojima sam pobjegao neće zbog toga dobiti otkaz”, rekao je odbjegli 22-godišnji Šerif, piše Večernji.

Podsjetimo, nakon što je uhićen, Hrustić je na putu do Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu pobjegao iz policijskog kombija i pritom udario policajca kojeg je lakše ozlijedio. Drama se odvila na Savskoj cesti 18. kolovoza, a bjegunac se u bijeg dao bez cipela na nogama.

“U ponedjeljak 23. kolovoza oko 0.20 sati na području Dugog Sela u Šaškovečkoj ulici, policijski službenici uhitili su 22-godišnjaka za kojeg se sumnja da je 18. kolovoza 2021. godine oko 15.30 sati na Trnju, Savska cesta, počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi nakon čega se dao u bijeg. Po njegovom pronalasku, doveden je u službene prostorije gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje”, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačka.

Inače, ‘Mrvicu’ Slovenci traže zbog razbojništva u zlatarnici, a zagrebačka policija ga je uhitila upravno na osnovu tjeralice.

Komentari