Zagrepčanin nokautirao Nijemca jer mu je otkinuo retrovizor: Na licu mjesta je preminuo, nije mu bilo spasa

Hitna pomoć (Foto: Ranko Suvar / CROPIX

U Baški na otoku Krku u subotu je iznad plaže pronađeno mrtvo tijelo muškarca. Po svemu sudeći, doznaje se da se radi o ubojstvu iz nehaja.

U uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom je trenutku retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja, piše Novi list.

Tada se ovaj razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su Novom listu prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Više informacija o uzrocima smrti bit će poznati nakon obavljene obdukcije.

“U poslijepodnevnim satima policija je zaprimila dojavu o mrtvoj muškoj osobi na ulici iznad plaže u Baški na otoku Krku. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci”, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Susjedi kažu da je pokušaj reanimacije stranog turista trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa. Također tvrde kako bi vozač mogao biti u dobi od četrdesetak godina, a stradali turist desetak godina stariji.


Komentari