Zagrepčanin (61) otišao na more, a kad se vratio doma u Miramarsku – dočekao ga je prazan stan

Foto: Pixabay, Ilustracija

Između 14. i 21. srpnja na Trnju na Miramarskoj cesti, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 61-godišnjaka i otuđio hladnjak, perilicu rublja, pećnicu i radio prijemnik. Visina materijalne štete za sada nije utvrđena.

S druge strane, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je počinio drugo kazneno djelo „Krađa“.

Naime, sumnja se da se 15. srpnja 2021. godine u popodnevnim satima svojim starim biciklom dovezao u Ulicu VII. Svibnja na području Vrbovca te je u dvorištu odgojno obrazovne ustanove uočio nezaključan parkiran bicikl marke Focus u vlasništvu 44-godišnjakinje.

Po uočavanju bicikla osumnjičeni se zadržavao u blizini istoga da bi iskoristio pogodan trenutak i otuđio bicikl dok je svoj stari bicikl ostavio u neposrednoj blizini mjesta počinjenja krađe.

Materijalna šteta iznosi oko 3 500 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari