ZAGREPČANI, PAZITE SE VATRE! Gorio bojler na Maksimiru, u Sesvetama skuter, a u okolici Zagreba umirovljenica je palila papir i ‘zeznula’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Puno posla imali su u srijedu, ali i u noći na četvrtak – zagrebački vatrogasci. Gorjelo je na istoku grada, ali i u okolici Zagreba, a uzroci požara su zanimljivi.

Prvo je gorjelo na Maksimiru, i to u Ulici dr. Pavla Markovca, oko pola deset ujutro. Stan je izbio na drugom katu zgrade, a uzrok je električni protočni bojler koji je u potpunosti izgorio dok je ostatak stana nagoren. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nešto kasnije, oko 14.40 sati, u mjestu Kozačje u Ulici Vukašinci, 73-godišnjakinja je palila papir, ali joj je pothvat “pobjegao”, pa je zapalila i sijeno, a požar se proširio na krovište gospodarske kuće u vlasništvu 38-godišnje članice njene obitelji kao i na gospodarsku zgradu u vlasništvu 72-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti u četvrtak, javlja policija.

Napeto je bilo i u ranu zoru u četvrtak. Nekoliko minuta prije šest sati na Sesvetskoj cesti, u prostoru  autoservisa u vlasništvu 43-godišnjaka, iz zasad nepoznatog razloga izbio je požar skutera marke Malaguti zagrebačkih registracija u njegovom vlasništvu, koji je u potpunosti izgorio. Požar se proširio i na Audi čakovečkih registracija u vlasništvu 37-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti danas.


Komentari