ZAGREPČANI, JESTE LI GA VIDJELI? Manijak presreo djevojke, izvadio spolovilo i govorio im gnjusne riječi

Screenshot

Nakon što su djevojke rekla kako će mu pozvati policiju, tvrde kako se seksualni manijak samo podmuklo nasmijao.

Djevojke koje su u srijedu, 18. svibnja, u večernjim satima krenule u šetnju pasa, nisu ni slutile da će im se baš tada dogoditi jedno od najneugodnijih iskustava. Naime, za vrijeme šetnje po zagrebačkoj četvrti Špansko djevojke je presreo muškarac, stao je pred njih i izvadio spolovilo.

“Prijateljica i ja smo šetale pse kod okretišta autobusa. Prišao nam je muškarac od kojih 60-ak godina, izvadio spolovilo i pitao “Hoćete mi…” Nije stigao dovršiti rečenicu jer je prijateljica zaprijetila policijom nakon čega se brzo zagrnuo“, kazala je Danijela Marković prenosi Index.

Nakon što su djevojke rekla kako će mu pozvati policiju, tvrde kako se seksualni manijak samo podmuklo nasmijao. “Prešle smo cestu i zvale policiju koja je došla nakon deset minuta. Policajcima smo rekli koji putem se uputio jer smo ga neko vrijeme pratile”, rekla je Danijela.

Ovo nije prvi incident

Zanimljivo je kako se sličan incident dogodio i nedavno i to baš njenim prijateljicama, kada im je muškarac prišao u parku, izvadio spolovilo i pitao ih “Hoćete mi popušit?” potom su djevojke pobjegle kućama.

Muškarac je prema opisu djevojke niske građe, proćelav, šepa, a na sebi je u trenutku incidenta imao plavu jaknu, crvenu majicu i traperice.

Policija je kasnije potvrdila kako je zaprimila dojavu, no da dolaskom na mjesto događaja nisu nikoga pronašli.


Komentari