ZAGREBAČKI BONNIE I CLYDE: Namamili ga putem dejting aplikacije i dogovorili seks za novac, opelješili ga uz prijetnje pištoljem

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL, Ilustracija

Zagrebački policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 25-godišnjakinjom iz metropole, i to zbog razbojništva nad 18-godišnjim Talijanom, kojeg su “namamili” putem aplikacije za upoznavanje, dogovorili seksualne usluge u zamjenu za novac, a potom ga opljačkali uz prijetnje pištoljem.

Sve se odigralo 15. travnja kada se 25-godišnjakinja u dogovoru s četiri godine mlađim “kompanjonom” u, kako navode iz policije, putem aplikacije za upoznavanje javila 18-godišnjaku.

Ubrzo su dogovorili pružanje spolnih usluga za dogovoreni izvor novca. Talijan je zato iste večeri došao do zgrade u Ulici Pavlenski put, o čemu je 25-godišnjakinju obavijestio putem društvenih mreža.

Međutim, ona na poruku nije odgovor, već je do njega došao 21-godišnjak koji ga je, uz prijetnje pištoljem koji mu je prislonio na trbuh, tražio novac. Mladi Talijan mu je u panici dao 1.300 kuna, ali 21-godišnjaku to nije bilo dovoljno, pa mu je nastavio prijetiti.

U tom je trenu naišao susjed, a 21-godišnjak se dao u bijeg. Nakon dovršenoga kriminalističkoga istraživanja policajci s Črnomerca protiv osumnjičenih su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok su osumnjičeni predani pritvorskom nadzorniku, javlja policija.

Komentari