Zagrebačka crna kronika: tučnjava, provala, prijevara i drske krađe

FOTO: Ivan Klindić

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 27 kaznenih djela: četiri drske krađe, teška tjelesna ozljeda, devet teških krađa provaljivanjem, devet krađa i četiri ostala kaznena djela.

Teško ozlijeđen na Trnju

Danas 18. rujna oko 00.20 sati na Trnju, u Plinarskom naselju, dvojica su nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage teško ozlijedili 19-godišnjaka. Liječnička pomoć pružena mu je KBC Sestara milosrdnica.

Drske krađe u Dubravi i na Peščenici

U srijedu 12. rujna oko 23 sata (prijavljeno 17. rujna) na Peščenici, u Zapoljskoj, dvojica su nepoznatih počinitelja ušla u stan 92-godišnjaka i iskoristili njegovu nepažnju te mu otuđili novac i oštetili ga za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U ponedjeljak 17. rujna oko 20.20 sati u Dubravi, u Ulici Dubrava, nepoznati je počinitelj prišao 61-godišnjakinji te joj istrgnuo nakit kojeg je nosila oko vrata vrijedan više tisuća kuna.

Lažno se predstavila

U ponedjeljak 17. rujna oko 12.20 sati u Novom Zagrebu, u Baburićinoj, nepoznata ženska osoba lažno se predstavila 84-godišnjakinji, iskoristila njenu nepažnju i otuđila nakit i novac te ju oštetila za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Otuđile novac

Jučer oko 12.45 sati na Peščenici, u Ulici Vladimira Vidrića, dvije su nepoznate ženske osobe došle 84-godišnjakinji te su iskoristile njenu nepažnju i otuđile joj nekoliko desetaka tisuća kuna.

Provalili u poduzeće

Između 15. rujna i 17. rujna od 20 do 6.30 sati u Susedgradu, na Samoborskoj cesti, nepoznati je počinitelj provalio u poslovne prostorije poduzeća iz Zagreba i otuđio novac i tehničke uređaje. Šteta zasad nije utvrđena.


Komentari