Zagrebačka crna kronika: na Trešnjevci se pijani sukobili muškarac i žena, a na Dolcu 32-godišnjakinja i maloljetnica pokušale opljačkati Tajvanku

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirana su 24 kaznena djela: šest teških krađa provaljivanjem, devet krađa i osam ostalih kaznenih djela. Dvije osobe uhićene na počinjenju kaznenog djela.

U srijedu 19. rujna oko 20.45 sati na Trešnjevci, u Pavletićevoj, prvo verbalno a onda i fizički, sukobili su se 38-godišnjak i 37-godišnjakinja, oboje alkoholizirani, dovedeni su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Kako se 37-godišnjakinja požalila na bolove, prevezena je u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Uhićene na djelu

Jučer oko 11.10 sati u Centru, na Dolcu, na izvršenju kaznenog djela krađe novčanika na štetu 37-godišnje tajvanske državljanke, policijski službenik uhitio je dvije ženske osobe (32, maloljetnica) te ih doveo u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Provala u poduzeće

Između 14. rujna i 19. rujna od 18 do 8.30 sati u Sesvetama, u Ulici Rimski put, nepoznati je počinitelj provalio u krug poduzeća iz Sesveta i otuđio više komada pneumatika, oštetivši ga za više desetaka tisuća kuna.


Komentari