ZADAVIO VLASTITU MAJKU (71): Sin počinio monstruozan zločin, a ranije je seksualno zlostavljao?

zagorje.com

Danas je objavljena informacija da je smrt nastupila nasilnim putem.

U srijedu 28. rujna u mjestu Donje Vino pokraj Krapinskih toplica u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo 71-godišnje Marice Ž. Ono je odvezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, a danas je objavljena informacija kako je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, piše Index.

U srijedu je uhićen njen sin 42-godišnji Stjepan Ž. zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva starice, jučer je uhićen 42-godišnji sin ubijene, Stjepan Ž.

bili su skloni alkoholu

Zagorje.com piše kako su, prema iskazima susjeda, oboje bili skloni alkoholu. Dodali su i da je sin bio neoženjen i bez posla te da je boravio u zatvoru jer je napao jednog mladića nožem, ali i, kako se navodi, zbog seksualnog napastovanja vlastite majke.

zagorje.com
zagorje.com

Skromna drvena kućica na Filipajevom brijegu

Mještani navode i kako je sin majku često znao istjerati iz kuće, zbog čega je starica znala lutati mjestom i biti budna po čitave noći.

“Pokojna žena udavala se dva puta. Iz prvog i drugog braka imala je po dvoje djece, a sina Stjepana dobila je u drugom braku. Oboje njezinih supruga su pokojni, prvi je navodno poginuo na motoru, a drugi počinio samoubojstvo. Majka i sin živjeli su od njezine skromne penzijice od par stotina kuna. Poznavala sam je, bila je to vrijedna i uredna žena. Žal mi je kaj se to dogodilo”, kazala je o incidentu susjeda majke i sina.

 


Komentari