Zadavio vlastitu djecu i oko njih posložio igračke! Isplivali jezivi detalji ubojstva u Mlinovima

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Cure jezivi detalji nezapamćene tragedije koja je potresla cijelu regiju. Podsjetimo, Austrijanac Harald K. sa zagrebačkom adresom u naselju Mlinovi, tijekom noći ubio je troje malodobne djece (blizance od 7 godina i dječaka od 4 godine), a potom pokušao presuditi i sebi. Trenutno se nalazi u KBC Sestre Milosrdnice.

Iako je sve djelovalo kao uobičajen petak, Harald je imao stravičan plan. Bivša supruga mu je ostavila djecu za vikend te otputovala u Dubrovnik na poslovni put.

U luksuznom stanu, Austrijanac je skuhao djeci večeru i nakon igranja ih spremio u krevet. No, Harald je računao da se oni probuditi neće jer im je svima dao koktel raznih tableta i lijekova, piše Večernji. Navodno mu je cilj bio ubiti djecu bezbolno.

Oko ponoći, dječica su usnula, no u jednom trenutku su se počeli buditi. Tada se Harald odlučuje na monstruozan čin. Za vrat je zgrabio vlastitog sina i počeo ga daviti. Omamljeni dječak nije ni mogao pružiti nikakav otpor. Davio ga je sve dok nije zatvorio oči, a isto je ponovio još dva puta.

Kada je bio siguran da dječica ne dišu, uzeo ih je jedno po jedno i odnio na kauč u dnevnom boravku. Polegao ih je jedno pokraj drugoga i oko njih naslao igračke koje su silno voljeli.

Zatim, je kako piše Večernji, popio koktel raznih tableta u kombinaciji s alkoholom te je izgubio svijest i pao na pod. Iduće što je ugledao bila su šokirana lica zagrebačkih policajaca. Njih je pozvao jedan od Haraldovih prijatelja koji je pročitao oproštajni status kojeg je on natipkao na društvenim mrežama. Austrijanac je to učinio u trenutku kada je mislio da je uspio uspavati svoju djecu zauvijek.

Komentari