ZA NJIMA SE JOŠ TRAGA: Nestali su prije mjesec dana, pomozite ih pronaći

Picmonkey

U Hrvatskoj je trenutno 2573 nestalih.

Ako ste vidjeli ikog od njih prijavite to u najbližoj policijskoj postaji, nazovite 192 ili dojavite na mail [email protected]

ANITA TKALEC

Djevojka je rođen 6.srpnja 1999.godine, visoka je 170 centimetara, kosa joj je crna i ravna, a oči plave. Mršave je tjelesne građe, a nestala je 15. studenog na Tuškancu. Udaljila se s adrese i nije se vratila.

nestali.hr
nestali.hr

LEA DEDIĆ

Lea je rođen 27. veljaće 1996. godine, visoka je 156 centimetara i ima plavu kosu. U trenutku nestanka bila je obučena u žutu majicu. Nestala je 10. studenog s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta.

nestali.hr
nestali.hr

INGA VIDA

U Velikoj Gorici nestala je Inga 9. studenog. Visoka je 167 centimetara, ima kestenjastu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe. Inga se udaljila s mjesta prebivališta i nije se vratila.

nestali.hr
nestali.hr

JOAKIM MARKOVIĆ

Joakim je rođen 24. srpnja 1997. godine, a nestao je 30. listopada. Udaljio se s adrese u Novom Zagrebu, ulica Sv. Mateja. Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. 

nestali.hr
nestali.hr

IVAN DIR

Dječak je rođen 10. rujna 2002. godine, srednje je tjelesne građe i visok je 180 centimetara. Ivan ima crnu kosu i zelene oči, a u trenutku nestanka nosio je crnu jaknu, plavu majicu, plave traperice i žuto-zelene tenisice.

nestali.hr
nestali.hr

Komentari