Vozač BMW-a u sebi imao koktel droga kada je izazvao nesreću kod Svete Helene

Naplatne kućice Sveta Helena (Nenad Dugi/CROPIX)

Amfetamin, GHB i diazepam čine koktel droge i lijekova koje je Čakovčanin Ozren M. (35) imao u sebi dok se pod punim gasom, bez ikakva kočenja, s najmanje 150 km/ h zabio svojim BMW-om u kolonu vozila na naplatnoj postaji Sveta Helena, piše u utorak Jutarnji list.

Od te nesreće prošli četvrtak u 12.43 sata, kada je tročlana obitelj Dobrenov u Škodi bila prva na udaru nesavjesnog vozača, prošla su puna četiri dana do podnošenja kaznene prijave i određivanja jednomjesečnog pritvorazbog opasnosti od ponavljanja djela, navodi dnevnik.

I dok se Daniel Dobrenov (38), bivši teniski trener Petre Martić te njegova supruga Ana i sedmogodišnji sinčić sporo, ali uspješno oporavljaju u bolnici od stravičnih ozljeda koje im je priuštio Ozren M., obitelj osumnjičenog pred sobom imaju dvije mučne bitke – olakšati sinu pritvorske dane jer mu je to prvi ulazak iza rešetaka zatvorskog bedema te tražiti iskupljenje od Dobrenovih za koje se nadaju, kad se oporave, da će smoći snage pogledati ih u oči i primiti najdublju ispriku unatoč nepovratnoj počinjenoj šteti koje su itekako svjesni, ističe dnevnik.

Obje obitelji, međutim, nisu za razgovor s medijima. Obitelj Dobrenovih samo želi mir i brz oporavak svojih najmilijih koji ljetovanje provode na neočekivani način u bolnici, umjesto na Dugom otoku kamo su se zaputili kobnog dana, piše Jutarnji list.


Komentari