Vozač automobila iz zavoja prešao u suprotnu traku, a motociklist na mjestu ostao mrtav

Zagreb.info

Vozač automobila na izlasku iz lijevog zavoja prešao je u suprotnu kolničku traku te je udario u motocikl. Nakon silovitog udarca, sletio je van kolnika na livadu, a motociklist je na mjestu ostao mrtav, piše 24 sata.

Vozač (53) motocikla poginuo je u teškoj nesreći u četvrtak poslijepodne u Tušiloviću, gdje se oko 16.55 sati sudario s automobilom na državnoj cesti D1, potvrdili su u policiji.

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila i motocikl. Vozač motocikla zagrebačkih registracija kretao se u smjeru Zagreba, a automobil riječkih registracija kretao se u smjeru Splita. Vozač automobila na izlasku iz lijevog zavoja prešao je u suprotnu kolničku traku i udario u motocikl. Nakon silovitog udarca sletio je van kolnika na livadu, a od zadobivenih ozljeda motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja.

Promet se odvija naizmjenično uz regulaciju službenika policije. U tijeku je policijski očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, utvrđuju se sve okolnosti prometne nesreće.


Komentari