Vikend i početak novog tjedna u Zagrebu obilježile pljačke i provale

Facebook

Evidentirano 17 kaznenih djela.

Drski lopovi i kradljivci u Zagrebu nikad ne spavaju pa su vikend obilježile pljačke i provale. Tako je od 30. rujna do 1. listopada između 9.30 i 16.15 sati u Centru (Medvedgradska) nepoznati počinitelj provalio u stan 32-godišnjakinje i ukrao novac, nakit i drugo. Građanku je lopov oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Od 29. rujna do 1. listopada, između 15 i 11.15 sati, provaljeno je i u stan 65-godišnjakinje u Velikoj Gorici (Don Frane Bulića). Nepoznati počinitelj provalio je u njezinu kuću iz koje je ukrao nakit, oštetivši ju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

No, osim provala u stanove, dan nije prošao bez pljački. Naime, u nedjelju 1. listopada oko 10.15 sati u Centru (Vlaška) nepoznati je počinitelj u mjenjačnici prijetio 21-godišnji zaposlenici i ukrao nekoliko tisuća kuna.

Također, od 29. rujna do 1. listopada između 10.30 i 2.30 sati u Bistri (Pešćenka) ukraden je osobni automobil marke Fiat Uno zagrebačkih registracijskih oznaka. Vlasnica (19) je oštećena za oko 2.000 kuna.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 17 kaznenih djela: razbojništvo, šest teških krađa provaljivanjem, tri krađe i šest ostalih kaznenih djela. Otuđen je i jedan osobni automobil.


Komentari