(VIDEO) UZNEMIRUJUĆA SNIMKA! U Španskom djevojčica snimila starijeg muškarca koji ju poziva na piće: ‘A daj mi broj svoje prijateljice’

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX / Screenshot

Zagrebačka policija potvrdila nam je da ima saznanja o zastrašujućoj snimci nastaloj navodno u Španskom i koja je posljednjih dana uznemirila Zagrepčane. Naime, jedna je djevojčica mobitelom snimila razgovor sa starijim muškarcem koji ju poziva na piće, a onda od nje traži i broj njezine prijateljice.

Kako se čuje na video snimci, na kojoj djevojčica samo snima tlo i noge muškarca, najprije ju je pitao u koji razred ide, a onda joj je rekao i da on ”ima dečke tu u školi”, ali ne zna joj reći u kojoj.

Pitao ju je kako je, a onda joj ponudio da odu na piće. ”Kad ćemo otići na piće? Na sok neki, kavicu”, kaže joj, na što mu djevojčica odgovara: ”A nemojte”.

On ju pita zašto ne, a onda joj nudi da odu i na kolače ili – koktel. Tu nije stao, već ju je pitao da mu da broj svoje prijateljice. ”Trebam nju. Pa možeš mi dati njezin broj? Pitaj ju, pa ako ti ona kaže da mi daš onda…”, kaže stariji muškarac.

O slučaju smo poslali i pisani upit zagrebačkoj policiji, a njihov ćemo odgovor objaviti čim ga zaprimimo.


Komentari