(VIDEO) POLICIJA IZAŠLA NA TEREN! Nositeljica liste Možemo! za Vijeće gradskih četvrti trgala stranačke plakate na Savici

Screenshot

U tijeku je glasanje na lokalnim izborima diljem Hrvatske. Odaziv birača identičan je kao 2017. godine, no situacija se još može promijeniti do 19 sati.

Ipak, čini da izbori u Zagrebu nisu mogli proći bez incidenta.

Mještanin Savice Šime Kovač tvrdi da je nositeljica platforme Možemo! za Vijeće gradske četvrti Trnje Frana Laća tijekom jutra trgala predizborne stranačke plakate.

“Sjedio sam na terasi kafića i pio kavu. Vidio sam dotičnu kako vidno nervozna trga redom sve stranačke plakate na zagrebačkoj Savici, iako su bili minimalno 50 metara udaljeni od svakog biračkog mjesta”, otkrio je Šime za 24 sata.

On je ujedno član HDZ-a, a tvrdi da je Franu Laću zamolio da prestane to raditi na što se ona oglušila. Šime Kovač je odlučio pozvati policiju, a dodaje da mu je članica platforme kazala kako joj smetaju plakati svih opcija, ali on je zamijetio da nije trgala plakate od Možemo!.

Zagrebačka policija priopćila je kako su dobili dojavu u 9.10 sati da ženska osoba trga plakate u  Ulici Vladimira Ruždjaka. Dolaskom na teren utvrdili su da nema elemenata kaznenog djela ili prekršaja.

Povodom narednog incidenta, poslali smo upit platformi Možemo! te čekamo njihov odgovor.


Komentari