(VIDEO) KAOS DILJEM ZAGREBA Za vikend gorjeli auti i stanovi! Vatrogasci objavili dramatičnu snimku

Ilustracija (Foto Marko Todorov / CROPIX)

Ovaj je vikend za zagrebačke vatrogasce bio poprilično dramatičan. Gorjeli su automobili, stanovi, a policija je u nedjelju izvijestila o uzrocima požara.

Tako je završen očevid stana u Ulici Grada Mainza na Črnomercu. Podsjetimo, u stanu 72-godišnjaka u petak 29.travnja oko 16.10 sati izbio je požar štednjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a na sreću, ozlijeđenih osoba nije bilo.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je plamen najvjerojatnije izbio uslijed zapaljenja ulja u posudi na štednjaku. Materijalna šteta nije utvrđena.

Policijska uprava zagrebačka, ove nedjelje također je priopćila da je u tijeku očevid stana u Palmotićevoj ulici. Podsjetimo, u centru grada jučer je buknuo požar stana u vlasništvu 41-godišnjakinje i 38-godišnjaka. Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, požar je ugašen i nema ozlijeđenih. Zagrebački heroji objavili su dramatičnu snimku dolaska na intervenciju:

U subotu su gorjela i dva automobila. Jedan BMW na Martićevoj, a drugi je kombi u Novom Zagrebu. U oba slučaja, zagrebačka policija, očevidom je utvrdila da je došlo do tehničkog kvara.

Ni Praznik rada nije prošao mirno. U jutarnjim satima, zapalio se stan na samom vrhu nebodera u Kolarovoj 16, na Volovčici. Na intervenciju je stiglo sedam vatrogasnih vozila s 23 vatrogasca te je požar brzo stavljen pod kontrolu, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Komentari