(VIDEO) Ekskluzivno: Objavljena snimka tučnjave Hrvoja Petrača i Vjeke Sliška ispred Esplanade! Pogledajte tko je prvi počeo

Screenshot

Naš portal došao je do snimke incidenta koji se dogodio 12. listopada 2019. ispred zagrebačkog hotela Esplanade kada je Vjeko Sliško, inače sin Marka Sliška, ubijenoga 2003,. i nećak Vjeke Sliška, ubijenoga 2002., pretukao poduzetnika Hrvoja Petrača, široj javnosti poznatog kao osuđenika za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunskog svjedoka u tzv. “aferi dragulji”.

Podsjetimo, zbog otmice Zagorčeva sina te iznude novomarofskoga poduzetnika Miroslava Matkuna, Petrač je služio kaznu u mnogim hrvatskim zatvorima. Prije suđenja za otmicu na kojem je Zagorca prokazao za krađu dragulja iz sefa Ministarstva obrane, kada je 2000. godine odlazio s dužnosti, više od godinu dana bježao je hrvatskom pravosuđu.

U lepoglavskoj kaznionici, suprotno zatvorskim pravilima uživao je razne pogodnosti na koje nije imao pravo zbog čega su bivši upravitelj zatvora u Lepoglavi i njegov pomoćnik nepravomoćno osuđeni na 20, odnosno 14 mjeseci zatvora.

Prvi detalji istrage: Sliško ga je mazio po licu, a Petrač ga je zatim udario šakom u lice

Komentari

loading...