(VIDEO) CRNI DIM U TRAVNOM! Požar na Sarajevskoj, vatrogasci nam javljaju da je gorjelo reciklažno dvorište

Foto: Čitatelj Zagrebinfo

U prijepodnevnim satima u utorak stanovnike Novog Zagreba uznemirio je gusti, crni dim koji je sukljao na Sarajevskoj u Travnom.

Vatrogasci su nam otkrili kako je požar buknuo na adresi Sarajevska cesta 3, a riječ je o reciklažnom dvorištu. “Prema dojavi radi se o požaru smeća u reciklažnom dvorištu. Gori otpad (plastika, papir i slično) na površini od otprilike 150 kvadrata”, rekli su nam zagrebački vatrogasci.

Na teren je u prvom trenu izašlo njih 19 s pet vozila. Ipak, vatra je ubrzo stavljena pod kontrolu te sada suklja bijeli dim. Kontaktirali smo i policiju, a oni su nam otkrili da je do požara došlo oko 13.20 sati. Zapalio se kontejner pun papira i plastike, a buktinja je brzo ugašena te nema ozlijeđenih osoba.

Foto: JVP Zagreb

“Požar u reciklažnom dvorištu na adresi Sarajevska cesta u Zagrebu je lokaliziran, a u tijeku je raskapanje i dogašivanje. Požar otpada zahvatio je površinu od oko 150 m2. Na terenu je Javna vatrogasna postrojba s 21 vatrogascem i šest vatrogasnih vozila, Dobrovoljna vatrogasna društva Botinec, Hrašće i Sveta Klara, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida”, javljaju iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

POGLEDAJTE SNIMKU:


Komentari