Velika tragedija: U teškoj prometnoj nesreći poginuli nogometaš i trener Futsal Dinama

FOTO: Futsal Dinamo

U noći s nedjelje na ponedjeljak oko 1:35 sati, na autocesti A1 iz smjera Jastrebarskog prema Zagrebu, došlo je do teške prometne nesreće.

Dvije osobe su smrtno stradale, a dvije su teško ozlijeđene.

Danas, 4. lipnja u 1.30 sati, 34-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio daruvarskih registarskih oznaka, desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A1, dionice prometnog čvora Zdenčina – prometni čvor Lučko, u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do 17. km + 650 m, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je desnim kotačima zahvatio mekani teren s južne strane kolnika te je naletio na metalnu zaštitnu odbojnu ogradu, a potom na betonski stup nadvožnjaka.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 34-godišnji vozač i maloljetni putnik iz vozila, dok su lakše ozlijeđeni maloljetni putnik iz vozila, kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti i 27-godišnjakinja, kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice, izvijestila je policija.

Život su izgubili mladi 15-godišnji igrač Futsal Dinama Oskar Kadrnka i najuspješniji hrvatski futsal i malonogometni igrač, reprezentativac, iznimno talentirani trener i veliki sportaš, 33-godišnji Matija Capar.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

“U autu su bila dva naša igrača, Matija i njegova djevojka Matea. Jedan igrač se nalazi u Klaićevoj bolnici. Matea se nalazi u Vinogradskoj. Matija i jedan igrač su poginuli. Promet je ubojica na koji nitko nikad ne misli, a kad se dogodi onda svi pitamo zašto”, rekli su iz Futsal Dinama za HRT.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.


Komentari