Vedran (34) s Malešnice je nestao, neutješna majka moli za pomoć: Bio je dobar, uvijek bi došao nakon posla

Vedran Patarčić (Foto: Facebook)

Nakon što je nestao 19. veljače 2021. razlozi zbog kojih obitelj i prijatelji više nisu vidjeli Vedrana Patarčića ostaje misterij.

Podsjetimo, Vedran Patarčić, kako obavještava stranica Nestali.hr, u trenutku nestanka nosio je crnu jaknu, crne hlače i bijele tenisice. Slabije je tjelesne građe, visine 170 cm s kestenjastom boje kose i zelenim očima. Prebivalište mu je u ulici Janka Matka na Malešnici, a rođen je 30.12.1987.

Kako je Zagreb.info ranije pisao, u razgovoru s njegovom majkom Gordanom, doznali smo kako ga je ona posljednja vidjela u 20 sati te večeri.

“Policija nema nikakve dojave. Svaki dan mi je sve teže jer ne znam gdje je. Ako ga je itko vidio, molim vas neka javi”, rekla je tada za Zagreb.info majka Gordana.

Ponovno smo s njom razgovarali nakon osam mjeseci od Vedranovog nestanka.

I dalje nema nikakvih pomaka u traženju, iako Gordana, kako nam je rekla svaki dan provjerava u policiji imali kakvih novosti.

“Uopće ne znam zašto se to dogodilo. Bio je dobar, uvijek bi došao nakon posla, čistio bi, ali više ne”, rekla nam je i dalje neutješna Gordana na upit ima li kakvih sumnji što se dogodilo.

Ponovila je svoj zahtjev kako želi da joj se javi tko god ima ikakvih saznanja o Vedranovom nestanku. Za te potreba nam je dala dozvolu da javno podijelimo njen broj, koji glasi: 091 544 23 02.

Uz to, stranica Nestali.hr poziva sve građane koji imaju ikakve informacije o ovome ili drugim nestancima da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192. Konkretno za nestale osobe, sa informacijama se možete javiti i podijeliti svoja saznanja putem mail adrese: [email protected].


Komentari